International
Klarsynt, Medium, Healer
Healing skole
Jan Erik holder til i Skoger, 15 min. fra Drammen sentrum. Du har mulighet til å velge forskjellige behandlingsformer hvor hele mennesket står i fokus.

Uansett om du har plager eller ønsker å forebygge, vil en behandling være til hjelp fordi den stimulerer til økt fysisk og psykisk kapasitet.

Jan-Erik Hanssen

Alternativmesser

 

je reklame 2015700ny

 

Felix Konferansesenter
Aker Brygge
Oslo

 

Dato:
14/15.mars 2015

Velkommen til vår 2.messe i Oslo! Denne gang har vi valgt Felix Konferansesenter på Aker Brygge.

Dette blir en messe litt utenom det vanlige:) Fordelt på 2 etasjer finner man 6 foredragsrom og ca. 10 utstillersaler/rom. Litt uvant for både utstillere og besøkende, men erfaringsmessig setter man pris på dette da alt føles mindre og mer atmosfærisk. Men fortsatt stor messe med ca. 90 utstillere. Lokalene er kjempeflotte og her har det blitt arrangert en rekke store
konferanser.

Aker Brygge er nærmest «navlen» i Oslo og Norge, alt er tilrettelagt for at besøkende enkelt kan parkere eller komme enkelt til med tog, trikk og buss. Cafeen på messa er åpen begge messedager og det finnes en rekke andre cafeer rett utenfor konferansestedet.

Utstillerfelt på messen: Blant annet ulike behandlere/behandlingsformer, helse og kosthold, salg av diverse produkter (bøker, krystaller, velværeprodukter, røkelse, musikk, DVD, smykker, figurer, helsekost, supermat m.m.) og utøvere/firmaer innen klarsyn, astrologi, håndanalyse, auratydning, clairvoyant, selvutvilking, kvantemedisin, detox m.m. Kunst og informasjonsstands. Et vidt spekter innen kropp, sjel og sinn.

Det vil pågå foredrag hele dagen i 6 saler.

Vi åpner dørene for besøkende lørdag og søndag kl.1100. Arrangementet avsluttes kl.1900 begge dager.

Adresse:
Felix Konferansesenter, Bryggetorget 3 – 0250 OSLO

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2015 Jan-Erik Hanssen. All Rights Reserved.